AFMELD NYHEDSBREVET / SE ONLINE VERSION AF NYHEDSBREVET
NYHEDSBREVET
>>>> Download dine nye marketingmaterialer og bestil dit GRATIS iGRUPPEN visitkort! <<<<
   
iGRUPPEN er søsat
Vi har nu været i gang i en måned og i dette tidsrum har vi mærket en stor interesse for projektet – ikke mindst fra IBM's side.
Vi har haft travlt med de næste opdateringer og tiltag på hjemmesiden samt forberedelsen af vores første event i starten af september. Vi er i fuld gang med udarbejdelsen af marketingmaterialer se pdf-præsentation... klik her .

17 professionelle virksomheder – hov, nej vent, der kom en til, 18!
Det er gået bedre end forventet og I har været hurtige til at se mulighederne i iGRUPPEN. Vi skal selvfølgelig ikke stoppe her – for der er ikke noget loft over, hvor mange vi vil være. Jo større et netværk vi bliver, jo stærkere vi står. Det vil bl.a. betyde, at vi i fremtiden kan byde ind på langt større og mere komplekse projekter med iGRUPPEN som bagland.

  >>>> 17 professionelle virksomheder – hov, nej vent, der kom en til, 18! <<<<
 
   
Bestil dit gratis iGRUPPEN-visitkort
Der udarbejdes løbende marketing- og promotionmaterialer til iGRUPPEN's medlemmer. De første materialer er nu klar og kan downloades fra hjemmesiden – herunder også bestillingsformular til dit nye visitkort.
iGRUPPEN er et professionelt forretningsorienteret netværk, og der bliver ikke gået på kompromis med vores kommunikation. Derfor har vores reklamebureau udarbejdet partnerskilte, bannere til hjemmesider og e-mail signaturer samt et eksklusivt visitkortdesign. Visitkort kan bestilles ved download af bestillingsformular.

Det er brugen af fælles identitetselementer, som skal udgøre den røde tråd, der på sigt vil resultere i kendskab og branding af netværket. Der vil derfor komme mange flere og spændende tiltag fra netværkets side i samarbejde med IBM. En konkret marketingplan og strategi vil blive præsenteret i detaljer, når iGRUPPEN's første event løber af stablen primo september. Vi arbejder løbende på marketingplanen sammen med reklamebureauet og glæder os til at rulle planen ud for jer alle i september.

  >>>> Bestillingsformular til dit nye GRATIS iGRUPPEN visitkort <<<<
 
   
Første event i iGRUPPEN rulles ud primo september
Vi er nu så småt begyndt at forberede vores første event, konkret information om program mv. vil blive kommunikeret medio august.
Hvad kan du så forvente af dette iGRUPPEN event?
Der vil generelt blive lagt vægt på det forretningsmæssige. Vi sætter fokus på trends indenfor vores branche samt en fantastisk god nyhed baghånden. Noget vi tror på vil betyde et stort skridt imod hurtigere beslutningsprocesser i virksomhederne, nemmere salg af løsninger og dermed sikre salg af flere konsulenttimer. Der vil endvidere være opstillet maskiner, hvor nogle af iGRUPPEN’s medlemmer vil vise eksempler på moderniseringsløsninger.

Vi vil allerede nu opfordre jer til at tage kunder og andre forretnings-forbindelser med til dette event – hvor der vil blive rykket ved grænserne mellem System i™ og Microsoft. Dagen sluttes af med vinsmagning og ostebord.

  >>>> Hvad kan du så forvente af dette iGRUPPEN event? <<<<
 
   
Er du ikke Partner i iGRUPPEN endnu?
System i™ platformen er i sin bedste alder og jo flere vi er sammen jo stærkere står vi. Meld dig ind og vær med til at sikre din fremtid indenfor platformen.
Klik her og download vores indmeldelsesform.
  >>>> Klik her og bliv med af iGRUPPEN idag <<<<
 
powered by cmsMAIL ... comprendo.