iGRUPPEN er et forretningsorienteret netværk bestående af 37 mindre konsulentvirksomheder i Danmark

Netværket bygger på vidensdeling og åbenhed mellem medlemmerne. Denne åbenhed afspejles i udviklingen af fælles IT-løsninger, hvor kildekoden deles med medlemmerne og kunderne. Udviklingen er baseret på medlemmernes mangeårige IT-erfaring og mangfoldige branchekendskab.

Vi ønsker, at kunne levere et attraktivt alternativ til Microsoft – som tilmed er gratis med fri adgang til kildekoden. En årlig serviceaftale på de enkelte IT-løsninger sikrer den fremtidige support og videreudvikling.

Vores arbejdsstyrke på små 100 konsulenter og projektledere er i fællesskab i stand til at løfte selv de største entrepriser og sikre en kontinuerlig adgang til kvalificeret assistance. Vi kan tillige tilbyde erfarne og kompetente programmører til ASPECT4, Movex, ASW, BPCS, MAPICS, Astra/400, Modulplan, Synon, Notes samt til de utallige kundespecifikke løsninger på IBM System i™. Vi har stor erfaring med moderniserings- og effektiviseringsopgaver til alle ERP-løsninger.

Vi arrangerer jævnligt foredragsaftner og heldagskurser for at øge medlemmernes kompetencer og sikre kvaliteten på vores løsninger. Nogle arrangementer er tilmed åbne for interesserede kunder og andre udviklere.

Vi mener, at moderne virksomheder ikke længere bør basere deres IT på lukkede standardløsninger, der monopoliserer en enkelt leverandør og begrænser bevægelsesfriheden.

Vi tilbyder derfor åbne specialtilpassede løsninger, hvor kunden har adgang til kildekoden og frit kan vælge samarbejdspartner. Vi mener, at specialtilpassede løsninger øger kundens konkurrenceevne og effektivitet. Det er ikke uden årsag, at IT-løsninger ofte omtales som virksomhedens værdifulde ”legacy” software – men hvilken værdi repræsenterer denne ”arv”, hvis kildekoden ikke er tilgængelig!

Vi har valgt, at udvikle løsningerne til en IBM System i™, da denne platform udmærker sig ved at være den meste driftsstabile selv ved meget høje transaktionsmængder. Platformen er tillige virusresistent og sikret mod ulovlig indtrængen i selve arkitekturen. Serveren kendetegnes ved at den kan afvikle alle typer applikationer samtidigt – i et og samme system. Den mindste model kan til sammenligning afvikle et antal applikationer, som i Windows typisk ville kræve fra 4 servere og opefter. Platformen passer perfekt til mindre virksomheder, som ønsker kapacitet til at vokse og til større organisationer, som ønsker at drive og konsolidere flere selskaber.

Brugergrænsefladen er browser-baseret og kan derfor benyttes af alle brugere med adgang til Internettet – både internt og eksternt. Vi benytter bevist ikke komponenter eller udviklingsværktøjer fra Microsoft, som vil begrænse brugen af løsningerne på andre styresystemer som Linux, Mac OS/X – og i andre browsere som Firefox, Safari og Google Chrome.

Vi har valgt, at udvikle vores løsninger i IceBreak med de nyste Web 2.0 teknologier, som sikrer at applikationerne får en fast og brugervenlig opbygning. Det er ofte svært at se forskellen på de traditionelle Windows applikationer og vores browser-baserede applikationer.

Vi er repræsenteret i 25 danske byer – og leverer en samlet ekspertviden over hele Danmark.

Vores netværk og forretningsplan støttes af IBM Danmark A/S og System & Metode ApS.

iGRUPPEN'S konsulenter besidder stærke og alsidige kompetencer. Grundet det professionelle netværk er der altid en back-up i nærheden.
 
 
 
comprendo.dk