Vores software drevet på nettet, afviklet direkte i din browser

I sidste ende drejer det sig om driftsikkerhed og mulighed for at udvide systemerne efter behov - uden driftstab og indenfor de økonomiske rammer.

Når vi i iGRUPPEN udvikler systemer, har disse nogle fælles karakteristika som gør dem anvendelige på tværs af alle kendte platforme. Vi benytter et koncept, som kaldes ”Cloud Computing”.

”Cloud” er i denne sammenhæng en metafor for Internettet og er en abstraktion for den ofte komplekse IT-infrastruktur, som Internettet består af. Samtidigt er ”Cloud” også en mere faktuel metode, hvormed vi udbyder IT-løsninger på Internettet uden at stille krav til nogen dedikeret form for klient software – ud over en almindelig internet browser. Dette kaldes med et fint ord ”Software as a Service” eller SaaS eller ”Data as a Service” DaaS.

Kravene til en moderne løsning rækker udover almindelige websider. Derfor benytter vi teknologier, som overordnet går under betegnelsen Web 2.0. Kort fortalt går det ud på, at give brugeren en oplevelse af en helt almindelig desktopapplikation som Microsoft Word, Excel, iCal etc. – men drevet af en helt almindelig browser – uanset om brugeren arbejder på Mac, Windows, Linux eller hvad fremtiden måtte bringe.

System & Metode tilbyder hosting af løsninger udviklet til ”Cloud Computing” fra kun kr. 4.900 i måneden. Vores hosting kører tillige på virtuelle servere. Det vil sige, at de ikke er baseret på specifik hardware ressourcer, men derimod kan flyttes mellem større eller mindre fysiske enheder og lokationer – alt efter behov om ydelse og krav om sikkerhed.

I sidste ende drejer dette sig om driftsikkerhed og mulighed for at udvide systemerne efter behov uden driftstab.

”Cloud computing” er en trend, som vinder frem hos mange store anerkendte IT-virksomheder, som f.eks. Amazon og Google.

En god artikel om bla. Coop som er hoppet med på Cloud-vognen. Læs også artiklen omkring sikkerhed - SSL er her nøglen til at undgå sikkerhedshuller i skyen.

Wikipedia.
Amazon Elastic Compute Cloud.
Google and the Wisdom of Clouds.

iGRUPPEN har en vision om at alle forretningsløsninger skal kunne afvikles efter principperne i Cloud Computing.
De første moduler kan allerede nu købes og afvikles via nettet.


Følg med i omlægningen af et traditionelt ERP-system til Cloud Computing - prøv det nye ERP-system,
klik her...
 
 
comprendo.dk