IT-projekter skal baseres
på den mest stabile teknologi 

Stabil teknologi giver store besparelser på den lange bane. Vi bygger altid din løsning på et stærkt og fremtidssikret fundament. Kontinuitet er ordet!

Vi arbejder med det bedste af det bedste, IBM på hardwaresiden og med IceBreak som udviklingsplatform. Endvidere bruger vi en professionel porteføjle af softwarepakker til at løse en række udfordringer - fra et elektronisk workflow til Fax, Mail og SMS til kunder og leverandører... afviklet direkte på din IBM System i™.


IBM Power System i™
Hardwareløsningen for virksomheder, der er trætte af at konstant skulle trimme og skrue på Microsoft® Windows®-baserede servere.

Enkelhed, sikkerhed og mærkbare økonomiske fordele!
Der er ingen grund til at hælde penge i kompleksitet, når enkelhed koster mindre og er meget mere effektivt. Power System i™ kendetegnes ved en arkitektur, der gør det enkelt at samle virksomhedens mange ressourcer i ét lettilgængeligt og pålideligt system. Herved reducerer du kompleksiteten i dit IT-miljø, øger fleksibiliteten, styrker arbejdsgangen og optimerer din virksomheds reaktions- og tilpasningsevne i markedet.


Med IceBreak Server edition får virksomheden en rendyrket internetmotor på System i™
Lad jeres nye System i™ og IceBreak drive virksomhedens web-site og web-shop. Få samtidig mulighed for at ’web-enable’ alle virksomhedens forretningsapplikationer, der er udviklet i standard programmeringssprogene RPG og COBOL.

Virksomhedens eksisterende RPG og COBOL programmer kan, med få ændringer, afvikles som webapplikationer direkte på web.
Det er helt uden ekstra hardware, alt sammen kører via IceBreak Server edition på den lokale System i™ platform!

IceBreak Server er udviklet specifikt til System i™. Det er en platform, som sikrer adgang til maskinens kerne og arbejder med fuld processorkraft. IceBreak Serveren muliggør at nye IceBreak programmer – såvel som eksisterede forretningsapplikationer - kan afvikles via en browser.
IBM System i™ er den mest stabile og eneste rigtige valg til den professionelle virksomhedsløsning.
 
IceBreak giver mulighed for hurtig access til alle virksomhedens forretningsløsninger via en webbrowser.
 
 
comprendo.dk