AFMELD NYHEDSBREVET / SE ONLINE VERSION AF NYHEDSBREVET
NYHEDSBREVET 11
   
Læs i dette nyhedsbrev

Deltag i iGRUPPEN’s første store kundeevent
Inspiration for alle

Nye forretningsmuligheder

 
 
 
   
Deltag i iGRUPPEN’s første store kundeevent

System & Metode har hermed fornøjelsen af at inviterer til workshop med fokus modernisering.


Arrangementet afholdes hos IBM den 10. og 17. november i henholdsvis Århus og Lundtofte. Der er inviteret flere hundrede kunder og der forventes et deltagerantal på 50-100 kunder pr dag.


Workshoppen centrer sig om IceCap™, der som bekendt blev annonceret på Hvedholm Slot den 29. september.

System & Metode vil benytte denne event til at præsentere iGRUPPEN samt opfordre kunderne til at tage kontakt til de fremmødte medlemmer i pauserne. I vil alle blive udstyret med et lille gult badge, som udleveres af IBM ved indskrivningen.


Vi håber på denne måde, at medlemmerne får etableret nye forretningsforbindelser og at kunderne får adgang til medlemmernes alsidige branchekendskab.


Kunderne vil naturligvis have fokus på moderniseringsprojekter via IceCap™, så vi foresår, at I gør jer bekendt med dette produkt.
Vi opfordrer endvidere til, at I også inviterer jeres egne kunder – og derved inspirerer dem til at igangsætte nye projekter.


Læs mere om IceCap™ på http://icecap.icebreak.dk

 

travel

 
   
Inspiration for alle

Workshoppen henvender sig både til beslutningstagere og teknikere. Vi har valgt, at præsentere de teknisk punkter i et letforståeligt sprog samt relatere teknik til kendte behov, der giver inspiration for alle – uanset baggrund.

Se invitationen fra System & Metode her.

 

 

 
 
   

Nye forretningsmuligheder

Benyt denne lejlighed til skabe nye forretningsforbindelser og få samtidigt inspiration til nye moderniseringsprojekter hos dine kunder .


Workshoppen afholdes hos IBM den 10. og 17. november på henholdsvis Bytoften 1 i Århus og Nymøllevej 91 i Lundtofte. Begge dage er fra kl. 10:00 til 16:00 og inkluderer frokost.

Du tilmelder dig her.

 

 
 
powered by cmsMAIL ... comprendo.