AFMELD NYHEDSBREVET / SE ONLINE VERSION AF NYHEDSBREVET
NYHEDSBREVET EKSTRA!
   
En overraskelse pakkes ud før tid...
I det sidste nyhedsbrev omtalte vi 'en fantastisk god nyhed'. Det har givet anledning til lidt uro omkring indholdet. Vi har derfor valgt at pakke nyheden ud nu.

I bestræbelserne på at føre iGRUPPEN til succes, har vi taget de første spadestik mod en samlet markedsføring.

Mange konsulenter - én hjemmeside

Vi arbejder på, at kunne give alle partnere en hjemmeside, der er inspireret af iGRUPPEN. Hjemmesiden vil ligne www.igruppen.org. Når nyheder opdateres på www.igruppen.org vil disse samtidigt blive opdateret på konsulenternes hjemmesider.

Hovedbudskabet og afsenderen på den enkelte hjemmeside vil være konsulenten. Hjemmesiden vil kunne hostes på jeres nuværende udbyder. Det kunne meget nemt blive jeres nye hjemmeside, men kan sagtens køre i skyggen af jeres nuværende. Vi ønsker med dette tiltag, at kunne generere hits og være med til at booste alle vore websites på bl.a. Google.

Den store nyhed er altså en foræring.

Visitkortene er bygget på samme idé - at blive opfattet, som én seriøs sparringspartner, der kan matche de store konsulenthuse.

Når vi ses til det første møde til september, vil konceptet blive rullet ud i detaljer.

 
 
   
Skal kunderne med til første møde..?
Vi ønskede, at give kunderne inspiration til nye løsninger samt vise dem, at der stadig udvikles på System i™ platformen.

Vi syntes, at det er en god idé, men grundet den usikkerhed, der muligvis stadig eksisterer, mener vi, det er bedst, at det første møde i Århus og København bliver uden kundedeltagelse. Det vil også give os mulighed for en mere åben dialog omkring iGRUPPEN. Vel mødt den 3. og 4. September.

 
 
powered by cmsMAIL ... comprendo.