Lønsystem til IceBreak Portfolio
Den nye portalteknologi giver brugeren en helt ny og fleksibel brugergrænseflade. Den enkelte bruger vil således selv kunne opbygge sine websider - både med hensyn til applikationer, men også omkring felt-anvendelser samt felt-sorteringer... læs mere.
IceBreak Portfolio menusystem.
 
 
 
Modernisér din it-løsning
Vi kan nu tilbyde at modernisere din eksisterende traditionelle "grønne" it-løsning. Mange firmaer har investeret rigtig mange penge gennem årene på at få skrædersyet deres it-systremer
til netop deres specifikke behov... læs mere.
Se din løsning FØR/EFTER
 
 
 
Océ-Danmark udvider med
elektronisk fakturering i Sverige
Den 1. juli 2008 åbnede den svenske stat for elektronisk fakturering af offentlige institutioner. Med udgangspunkt i den danske model skal alle offentlige og private virksomheder nu aflevere... læs mere.
Indførelsen af Svefaktura i Sverige vil sammen med OIOUBL presse en standardi-sering igennem på det skandinaviske marked.
 
 
 
Vi sikrer virksomhedens System i™
Med placeringer over hele landet sikrer vi en fleksibilitet og fornuftig økonomi. Det giver fordele på både den korte og lange bane... læs mere.
iGRUPPEN er enig om det overordnede mål hvilket bl.a. kommer til udtryk i kontinuitet på den lange bane.
 
 
 
Rødgaard's Import A/S valgte at udskifte deres gamle iSeries model 170
CommIT ApS har udvidet deres standardløsning med et Web-Shop modul. Web-Shoppen er bygget på IceBreak Server. Én løsning – én platform.... læs mere. 
Rødgaard's Import var hurtig til at se mulighederne i en  Web-Shop, som er 100% integreret med deres standardløsning.
 
 
 
Få en ny System i™ uden at øge jeres driftsomkostninger
Kombinationen af driftssikre komponenter og et mindsket strømforbrug har bragt driftsomkostningerne i helt i bund... læs mere.
Sidder du med en ældre maskinpark kan det meget vel vise sig, at bare din service-ordning alene kan financere din nye 2008 løsning.
 
 
comprendo.dk