Rødgaard's Import A/S valgte at udskifte deres gamle iSeries model 170 med en moderne System i model 515

Den gamle iSeries model 170 blev udskiftet med en moderne System i™ model 515 – og samtidigt åbnedes der for salg via Internettet.

CommIT ApS har udvidet deres standardløsning med et Web-Shop modul. Web-Shoppen er bygget på IceBreak Server og er derfor 100 % integreret med standardløsningen og System i™. Én løsning – én platform.

Et stærkt samarbejde mellem to medlemmer af iGRUPPEN blev til en revolutionerende web-shop.
 
Resultatet af udviklingssamarbejdet mellem CommIT og TGN Consult så dagens lys i maj 2008, da Pajo-Bolte A/S gik på Internettet med en komplet web-shop til standardløsningen, CommIT/400
 
Jan Bruun fra CommIT fortæller, at deres kunder på CommIT/400 har vist stor interesse for det nye Web-Shop modul. Samtlige kunder har planer, som omhandler brug at Internettet – enten i forbindelse med salg via en Web-Shop eller i forbindelse et tættere samarbejde med forhandlere og leverandører via en Web-Portal.
 
Rødgaard's Import A/S var da også hurtig til at bestille det nye modul. De valgte samtidigt at modernisere deres IT-system ved at udskifte deres gamle iSeries model 170 med en moderne System i™ model 515. I samme proces omlægges det traditionelle print til moderne laserprint og elektroniske formularer med InterForm.
 
Web-shoppen er udviklet i IceBreak og er derfor 100 % integreret med standardløsningen og System i. Dette var af afgørende betydning for kunden, da de ønskede en stabil løsning på en kendt platform.
 
Én løsning – én platform.
Rødgaard's Import var hurtig til at se mulighederne i en  Web-Shop, som er 100% integreret med deres standardløsning og moderniserede samtidigt til en 515.
 
 
comprendo.dk