AFMELD NYHEDSBREVET / SE ONLINE VERSION AF NYHEDSBREVET
NYHEDSBREVET 07
   

Vi ønsker alle vores medlemmer

et godt nytår

Vi har store planer for aktiviteterne i det nye år. Vi vil sammen med IBM fokusere på præsentation af nye forretningsområder, som kan øge omsætningen for medlemmerne – selv i disse krisetider.

Vi vil endvidere annoncere et uddannelsesforløb for web-udvikling i IceBreak, hvor vi over en række sessioner udvider deltagernes kompetencer.

Alt dette og meget mere kan I læse om i det næste nyhedsbrev, da dette nyhedsbrev alene har fokus på IBM’s POWER event 2009

 
 
   
IBM POWER event 2009
Er du allerede tilmeldt IBM POWER event 2009 – hvis ikke kan du nå det endnu!
POWER event 2009 indeholder allerede et stærkt felt af talere, som på bedste vis vil give dig en solid viden om de mange muligheder, som POWER platformen rummer. Og IBM har tilført endnu en kapacitet til agendaen – Ken Stokes, Senior konsulent for POWER Systems.

Ken har været i IBM i mere end 32 år og har været en af hovedarkitekterne i RISC processoren, POWER Systems og operativsystemet AIX. I dag er Ken tilknyttet IBMs briefingcenter i Austin (Texas), hvor han hjælper kunderne til at opnå og udnytte de mange fordele, som POWER Systems byder på.

Som noget nyt, får du mulighed for at få et 1-til-1 møde med Ian Jarman, Ken Stokes og Stefan Falkensteen. Her kan du tale om dine specifikke udfordringer og dermed få IBM's eksperters syn på, hvordan de kan løses. Sessionerne vil vare mellem 10 og 15 minutter - og du tilmelder dig på selve dagen.

Er du tilmeldt?
Hvis ikke, kan du nå det endnu. Det koster 2.500 kr. og afregnes direkte med hotellet. Prisen inkluderer 1½ dags konference med lækker middag og hotel-værelse. Du tilmelder dig på www.ibm.com/events/dk/powerevent.

 
 
powered by cmsMAIL ... comprendo.